Nieuws

Nieuws

Basisinspectiemodule "Blootstelling aan dieselmotorenemissies (DME)

Deze basis-inspectiemodule is toepasbaar op werkzaamheden of arbeidsplaatsen waar werknemers worden blootgesteld aan dieselmotoremissies (DME)

Lees verder

Dieseluitstoot krijgt label "kankerverwekkend"

De Wereldgezondheids- organisatie (WHO) heeft de beoordeling van uitlaatgassen van dieselmotoren officieel veranderd van "vermoedelijk kankerverwekkend" naar "kankerverwekkend".

Lees meer

Dieselrook blijft sluipmoordenaar in werkplaats

Uitstoot van roet en andere giftige stoffen van dieselmotoren blijft een belangrijk punt van aandacht bij auto- en truckbedrijven. Monteurs gebruiken afzuigslangen lang niet altijd consequent.

Lees meer

 

Nieuws

Sleutelen onder druk in finale Vakkanjers,

Gelukkig had Euro Roller Technics een tijdelijk punt afzuigsysteem geleverd voor de 4 landbouwvoertuigen zo dat de monteurs vrij van uitlaatgassen hun werk konden doen.

Vijf jonge monteurs landbouwmechanisatie strijden deze week in Eindhoven om de Nederlandse titel in hun vak. Het Klokgebouw is tot en met morgen het toneel van de finale van de VakkanjerWedstrijden 2015-2016. De nieuwe Nederlands kampioen pakt een ticket naar Euro...Skills 2016 in Zweden

In de finale krijgen ze verspreid over drie dagen opdrachten waarin onder meer motoren, aandrijftechniek, transmissies, elektronica, meet- en regeltechniek en hydrauliek aan de orde komen

http://youtu.be/319UkVR4vAE

Bekijk ook eens onze Facebookpagina en like ons

https://www.facebook.com/EuroRoller