Afzuighaspels

Afzuighaspels

Euro-Roller® uitlaatgas afzuighaspels zijn leverbaar met of zonder ingebouwde ventilator. Euro-Roller® haspels worden volgens een modulair systeem opgebouwd. Hierdoor is het mogelijk voor elke toepassing simpel en snel de juiste haspel voor de gewenste toepassing te leveren. Een Euro-Roller® haspel staat garant voor maximaal
bedieningsgemak en een optimaal afzuigresultaat.

Euro-Roller® haspels hebben een jarenlange ontwikkeling doorlopen. Het resultaat is een bedrijfszekere uitlaatgasafzuighaspel welke een minimum aan onderhoud vereist.

De elektrisch op- en afrollende slanghaspels kunnen worden geleverd worden met geïntegreerde ventilator of met aansluitmogelijkheid op een centraal ventilatiesysteem.

  • Veerbediende afzuighaspels: voor personenwagens, o.a. voor gebruik tussen 2 hefbruggen, met eigen aangebouwde ventilator leverbaar met afzuigslangen

  • Elektrisch op- en afrollende slanghaspels: voor personen- en vrachtwagens motorvermogens tot 600 KW. leverbaar met afzuigslangen.

Slang diameters van 50 tot 300 mm behoren tot ons standaard leveringsprogramma. De haspels zijn leverbaar met slanglengtes tot 35 mtr.

Installatie

Installatiewerkzaamheden kunnen door eigen monteurs of door montageteams die door ons gekwalificeerd zijn, overal ter wereld worden verricht.

Meer producten »