Over ons

Euro-Roller® Technics is sinds de oprichting in 1979 uitgegroeid tot een gespecialiseerd bedrijf met grote kennis en ervaring op het gebied van uitlaatgas- en dampafzuiging. Vanwege de voortschrijdende techniek blijft Euro-Roller® Technics ook in de toekomst innoveren. 

Van vraag naar oplossing

Door de steeds strengere Arbo- en milieu eisen om onder andere uitlaatgassen, van "niet" in de buitenlucht draaiende motoren, naar behoren af te zuigen, zijn verschillende systemen afzuiginstallaties ontwikkeld.

Eigen fabriek

In de eigen fabriek in Abcoude worden al meer dan 30 jaar complete afzuiginstallaties ontwikkeld en geproduceerd. Er is keuze uit een groot leveringsprogramma, aangepast aan de eisen van het garagebedrijf en de moderne industrie.

Nationale en internationale reputatie

Zowel in binnen- als buitenland ondervinden vele bedrijven dagelijks grote voordelen van Euro-Roller® Technics-afzuigsystemen. Goed advies, een uitstekende service en een uitgebreid leveringsprogramma liggen hieraan ten grondslag. De Euro-Roller® Technics-specialisten vinden nagenoeg voor elk uitlaatgasafzuigprobleem een passende oplossing.