Afzuigkanaal

Afzuigkanaal

Euro-Rail aluminium afzuigkanaal heeft zich al tientallen jaren bewezen als zijnde een van de beste welke in de markt te koop is. Het geextrudeerde kanaal heeft een unieke bouwvorm waardoor een snelle en eenvoudige montage mogelijk is. De geleiderails bevinden zich aan de buitenzijde en dragen mede zorg voor een stabiel kanaal met een optimale luchtstroom. De slang wagens met gesloten kogelgelagerde wielen geven een jarenlang optimaal bedieningsgemak met een minimum aan onderhoud.

Afzuigarmen

Afzuigarmen met werklengte tot 11 meter voor muurbevestiging of in een langs de Eurorail® verrijdbare uitvoering tot 5 meter.

  • Stationaire of verrijdbare dampafzuigarmen: voor lasrook, temperaturen tot 100°, werklengten tot 11 meter.

  • Stationaire uitlaatgas afzuigarmen: voor tractoren en andere landbouwwerktuigen met verticale uitlaat temperaturen tot 650°C, werkbereik 3 meter.

Afzuigslangen

Afzuigslangen voor lasdampen, uitlaatgassen, agressieve dampen met temperaturen tot 1000° en met diameters van 50 tot 900mm vormen een belangrijk deel van het Euro-Roller leveringsprogramma.

Installatie

Installatiewerkzaamheden kunnen door eigen monteurs of door montageteams die door ons gekwalificeerd zijn, overal ter wereld worden verricht.

Meer producten »